Inloopuurtje!

Komende zaterdag 9 december, ben je van harte welkom bij Van de Ridder Makelaars in het Winkelcentrum “Broekerveiling” in Broek op Langedijk. Tussen 11.00 en 12.00 uur staat het team je graag te woord om je kennis te laten maken met plan Landsheer in Warmenhuizen. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Het leuke van dit gebouw is, dat het zeer kleinschalig is met maar 11 appartementen, waarvan er al een aantal definitief verkocht zijn! Het is hier heel gerieflijk wonen; een gezellige living en toch nog heerlijk ruim met 2 slaapkamers en een fijn balkon. Of natuurlijk een compacte tuin voor de 3 appartementen op de begane grond.
Comfort blijkt ook uit de eigen parkeerplaats naast het gebouw Munt. Nooit hoeven zoeken naar een plekje want er is voor jou een eigen parkeerplaats gereserveerd, die hoort bij jouw appartement.  Natuurlijk noemen we ook nog even de eigen berging op de parterre, tenslotte moeten die fietsen ook een mooi en veilig plekje hebben.

Maar ook de lift is een comfortabele luxe; niet met je boodschappentas die trappen op, hoe fijn!
Dat het bijzonder energiezuinige appartementen zijn, is zeker in deze tijd éxtra gunstig, energielabel A. Geen gas meer maar de nieuwste warmtepomp met boiler, waarvan het onderhoud, maar ook de eventuele reparatie en vervanging, voor jou verzorgd worden.
Als laatste noemen we de beveiligde entree, zodat je via je kleurenscherm vanuit je appartement kan zien wie er aanbelt. Zo kun je pas écht veilig en zorgeloos wonen.

Maar eigenlijk is er nog veel meer te vertellen over deze appartementen! Kijk eerst zelf maar even op de website of bezoek het inloopuurtje op zaterdag 9 december a.s. van 11.00 tot 12.00 bij Van de Ridders Makelaars in Broek op Langedijk of loop voor die tijd vrijblijvend even binnen.

Naast de appartementen zijn er ook nog enkele woningen van het type Gulden beschikbaar!
Laatste nieuws

Inloopuurtje!

Komende zaterdag 9 december, ben je van harte welkom bij Van de Ridder Makelaars in het Winkelcentrum “Broekerveiling” in Broek

Lees verder

Bouwupdate

De bouw van de 31 koopwoningen en 34 sociale huurwoningen in de wijk Landsheer krijgen vorm, deze woningen komen snel

Lees verder

Wij gaan bouwen!

Goed nieuws! Samen met Ooms Bouw en de Gemeente Schagen heeft ZeemanVastgoed besloten dat er gebouwd gaat worden.Ondanks het feit

Lees verder