Jouw droomkeuken bij Grando Keukens | Badkamers Hoorn

Bij Grando Hoorn begrijpen we dat het hart van jouw nieuwe woning een plek is waar comfort, functionaliteit en stijl samenkomen. Daarom werken we samen met projectontwikkelaar en aannemer Ooms om uitzonderlijke keukens te leveren die jouw verwachtingen overtreffen.

Onze Expertise
Grando Keukens | Badkamers is al meer dan 30 jaar een vertrouwde naam in Hoorn en omstreken. Met een uitgebreide showroom van 1650 m2, bieden wij een diversiteit aan keuken- en badkameropstellingen die inspireren en uitnodigen tot dromen. Onze ervaren adviseurs, onder leiding van eigenaar Ramon Rinkel, staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte keuken die past bij jouw nieuwe woning in het project Landsheer.

Kwaliteit en Garantie
Wij geloven in de kwaliteit van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op keukenmeubelen, werkbladen en montage, en 5 jaar garantie op alle andere artikelen. Ons eigen planning- en montageteam zorgt voor een naadloze integratie van jouw keuken, met aandacht voor elk detail.

Bezoek Onze Showroom
Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren door de nieuwste trends in onze vernieuwde showroom. Tijdens jouw bezoek ontvang je persoonlijk advies van onze experts en helpen zij om jouw droomkeuken te realiseren!

Uw Thuis, Onze Passie
Bij Grando Hoorn is uw tevredenheid onze prioriteit. Samen met projectontwikkelaar en aannemer Ooms streven we ernaar om van uw huis een thuis te maken. Bezoek ons en ervaar de Grando Hoorn belofte: vakmanschap, inspiratie en een persoonlijke touch.

 

Bezoekadres:
Grando Keukens | Badkamers Hoorn
Factorij 55
1689AK ZWAAG

0229-230333
verkoop.hoorn@grando.nl
www.grando.nl/vestigingen/grando-hoorn