Vorige slide
Volgende slide

GULDEN (KWADRANTWONING)

Vier rechthoekige blokken met elk vier woningen onder één kap. Ze zijn te herkennen aan de houten gevelbekleding. De compacte woningen tellen evengoed drie slaapkamers. Speciale woonkansen!

Vier entrees in één blok, dat is vrij uniek. We noemen het kwadrantwoningen. Deze bestaan uit een begane grond, eerste verdieping en een vliering voor extra bergruimte, bereikbaar via de vlizotrap.

Indeling
Je komt binnen bij de hal, waar zich het toilet, de trap, technische ruimte en een trapkast bevinden. De living vormt samen met de open keuken een fijne, lichte woonruimte. De openslaande deuren zijn praktisch én geven een rijk gevoel. De woningen zijn om en om uitgevoerd met een groot hoekraam. Dit zijn de bouwnummers 64, 66, 68, 70.

Op de verdieping vind je drie slaapkamers, de badkamer met tweede toilet en de wasruimte. De grote slaapkamer is uitgevoerd met een stijlvol Frans balkon.

Unieke uitstraling
De gevelbekleding is van hoogwaardig, verduurzaamd hout. Ze geven de blokken een unieke uitstraling, mede door de mooie veroudering van dit natuurlijke materiaal. De houten geveldelen zijn toegepast in drie breedten, wat een speels effect geeft. Daarbij krijgt elk blok een van de drie grijstinten.

Tuin
Elke woning heeft aan twee zijden een eigen tuin, omzoomd door een haag. In de tuinen staat een eigen berging, los van de woning. De afvalbakken staan hier in een nis, uit het zicht. De auto kun je kwijt op de gezamenlijke parkeerplaatsen. Hierdoor blijft het rond je woning lekker rustig.

Ligging
De oriëntatie van de tuin op de zon verschilt uiteraard per woning. De nummers 64, 65, 68 en 69 grenzen met de tuin aan openbaar groen. De nummers 63, 66, 67 en 70 hebben ruim uitzicht.

Plattegronden