MUNT

Centraal in de wijk, tussen het water en het groen, ligt dit fraaie complex met 11 appartementen. Elke woning heeft onder meer twee slaapkamers, een balkon of buitenruimte, eigen berging op de begane grond, een eigen parkeerplaats en mooi uitzicht!

Het is een plaatje om te zien. Op het oog drie afzonderlijke gebouwen vormen samen één speels geheel. In de terugvallende, glazen gevel is op stijlvolle wijze de hoofdentree verwerkt. De beveiligde entree is voorzien van een beltableau zodat je, via je kleurenscherm vanuit je appartement kan zien wie er aanbelt. Zo kun je pas écht veilig en zorgeloos wonen. Hier vind je ook de de lift en het trappenhuis.

Bergingen op begane grond
Het complex bestaat uit drie woonlagen met exact dezelfde plattegrond. Alleen is op de begane grond een van de vier hoeken ingericht met bergingen. Dat verklaart het aantal van 11 appartementen in plaats van 12. De bouwnummers 78 en 81 hebben een extra grote berging.

Twee soorten indelingen
Alle elf appartementen hebben een royale living met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Er zijn twee indelingsvarianten: met het balkon aan de korte zijde van de woonkamer of juist aan de lange zijde.

Onder tuin, boven vliering
Wie kiest voor een appartement op de begane grond, beschikt over een eigen tuin. De woningen op de bovenste verdieping onderscheiden zich door de extra hoge woonkamer onder het puntdak. Deze appartementen hebben het balkon aan de woonkamer en een opbergvliering boven de andere kamers.

Plattegronden