Installatieconcept Four Energy

Thuis in warmte en energie

Comfortabel wonen in een goed verwarmd of gekoeld huis met een gezond binnenklimaat. Dat wil
iedereen en het liefst zo duurzaam mogelijk. Four Energy maakt het mogelijk door een duurzaam energiesysteem te realiseren voor de woningen.

Lekker warm en koel
In de hele woning wordt vloerverwarming aangelegd. Met vloerverwarming is het huis in de winter comfortabel warm en in de zomer is een beperkte koeling mogelijk. Geniet van een huis zonder ontsierende radiatoren. De vloerverwarming wordt door een warmtepomp voorzien van warmte. Het warme water uit de kraan wordt geleverd uit een boiler die door de warmtepomp op de juiste temperatuur komt.

Zonnepanelen
De woningen worden voorzien van zonnepanelen op het dak. Zo wekt u zelf groene stroom op en hoeft u op zonnige dagen geen of minder energie van het net af te nemen. Dat betekent een besparing op de energiekosten. En wist u dat uw woning stijgt in waarde als er zonnepanelen aanwezig zijn aangelegd?

Over Four Energy
Four Energy levert duurzame energie aan woningen en bedrijven in heel Nederland. De energieleverancier is opgericht met als doel wijken, wooncomplexen en bedrijventerreinen aardgasvrij te maken en te voorzien van duurzame energie. Wij hebben onze kennis, kunde en expertise van en met duurzaamheid gebundeld in Four Energy. Samen met
technische partners zijn wij verantwoordelijk voor de realisatie van het energiesysteem en leveren wij warmte en energie.

Duurzame warmte- en energie-installatie van Four Energy
Het duurzame installatieconcept dat wordt toepast bestaat uit een:

  • Individuele warmtepomp
  • Vloerverwarming en koeling in alle verblijfsruimten
  • Boilervat bij type Gulden 177 liter, bij Penning en Daalder 300 liter. 
  • Zonnepanelen installatie