Birgitta’s WOONfavoriet

Voor onze terugkerende Blog WOONfavoriet laten we deze keer Birgitta aan het woord.

Als commercieel medewerker is Birgitta onder meer verantwoordelijk voor het coördineren van de nieuwbouw. Zoals alle juiste stukken op de website en het samenstellen van de brochures. Neem dus maar aan dat zij alle woningen extra goed heeft bekeken!

Logisch dat Birgitta dan ook zonder twijfel koos voor het appartementengebouw Munt. Waarom? “Het leuke van dit gebouw is dat het zeer kleinschalig is met maar 11 appartementen! Dat is heel gerieflijk wonen. Een gezellige living en toch nog heerlijk ruim met die 2 slaapkamers en een fijn balkon. Of natuurlijk een lekker tuintje voor de 3 appartementen op de begane grond”

Comfort blijkt ook uit de eigen parkeerplaats naast het gebouw Munt. Nooit hoeven zoeken naar een plekje want er is voor jou een eigen parkeerplaats gereserveerd, die hoort bij jouw appartement.  Natuurlijk noemt Birgitta ook nog even de eigen berging op de parterre, tenslotte moeten die fietsen ook een mooi en veilig plekje hebben.

Maar ook de lift benoemt zij als een comfortabele luxe; “Niet met je boodschappentas die trappen op, hoe fijn!”

Dat het bijzonder energiezuinige appartement zijn, is zeker in deze tijd éxtra gunstig. Geen gas meer maar de nieuwste warmtepomp met boiler waarvan het onderhoud, maar ook de eventuele reparatie en vervanging voor jou verzorgd worden.

Als laatste noemt Birgitta nog even de beveiligde entree met de bel bij de entree, zodat je via je kleurenscherm vanuit je appartement kan zien wie er aanbelt. Zo kun je pas écht veilig en zorgeloos wonen.

Maar eigenlijk is er nog veel meer te vertellen over deze appartementen! Kijk eerst zelf maar even op de website of bel voor een afspraak. Met een beetje geluk krijg je dan Birgitta zelf aan de telefoon!

Laatste nieuws

Inloopuurtje!

Komende zaterdag 9 december, ben je van harte welkom bij Van de Ridder Makelaars in het Winkelcentrum “Broekerveiling” in Broek

Lees verder

Bouwupdate

De bouw van de 31 koopwoningen en 34 sociale huurwoningen in de wijk Landsheer krijgen vorm, deze woningen komen snel

Lees verder

Wij gaan bouwen!

Goed nieuws! Samen met Ooms Bouw en de Gemeente Schagen heeft ZeemanVastgoed besloten dat er gebouwd gaat worden.Ondanks het feit

Lees verder