Tineke’s WOONfavoriet

Dit jaar deelt één van de medewerkers van Zeeman Makelaars haar favoriete woning van die maand. We trappen af met Tineke’s keuze; de kwadrantwoning in plan Landsheer in Warmenhuizen.

“We zijn 2023 gestart met de verkoop van de laatste fase in plan Landsheer. Eerder al zijn er 19 starterswoningen verkocht met aansluitend 31 rijwoningen. In deze laatste fase vinden we een heel gevarieerd aanbod waarbij mijn voorkeur écht bij type Gulden ligt!

Waarom juist bij deze woning? Het is een redelijk uniek ontwerp en voor meerdere gezinssamenstellingen geschikt.

Woon je er alleen? Dan heb je een geweldige woning met 2 extra kamers voor bijvoorbeeld werkkamer en een walk-in closet.  Of zijn de kinderen (bijna) de deur uit? Dan toch nog die fijne logeerkamer naast de werkkamer. Maar geen overtollige extra verdieping die alleen maar vraagt om schoongemaakt te worden.

Ik ervaar dit huis als een soort luxe; alle comfort bij de hand in een overzichtelijke woning. En dat gewoon op 2 woonlagen. Met toch 3 slaapkamers en een fijne badkamer. En heb je die vliering gezien? Over de gehele woning een enorme bergruimte; voor de kerstboxen, de kampeerspullen en al die koffers die toch een plekje moeten vinden voor de tijd dat ze niet gebruikt worden.

Tuinieren als hobby is niet voor iedereen weggelegd. Maar buiten zitten; genieten van een kopje koffie of gezellig met vrienden iets drinken of als gezin lekker buiten eten zodra het weer het toelaat, is natuurlijk heerlijk! Kijk, en daar heb je bij deze kwadrant woning weer alle mogelijkheid toe! Maar ook de buitenruimte bij binnen betrekken, is door de 2 openslaande tuindeuren haast een luxe vanzelfsprekendheid. Alle buitenruimtes zijn georiënteerd op een zoveel mogelijk vrij uitzicht, hoe prettig! Daarnaast zorgen die grote raampartijen weer voor een zee van licht in de praktische vierkante living”

Als laatste kan Tineke het toch niet nalaten om nog even de voordelen van nieuwbouw te benoemen.

“En natuurlijk mag ik de warmtepomp, de zonnepanelen en de comfortabele vloerverwarming door de gehele woning niet vergeten te vermelden. Juist in deze tijd met de torenhoge energieprijzen zou dat een heel goede reden zijn om je te realiseren dat het dus ook anders kan. In deze duurzame, top geïsoleerde gasloze woning zit je dan wel heel goed! Duurzaam; goed voor de toekomst én voor de portemonnee: ik zeg win/win!”.

Klik hier voor meer informatie over Tineke’s WOONfavoriet, type Gulden

Laatste nieuws

Inloopuurtje!

Komende zaterdag 9 december, ben je van harte welkom bij Van de Ridder Makelaars in het Winkelcentrum “Broekerveiling” in Broek

Lees verder

Bouwupdate

De bouw van de 31 koopwoningen en 34 sociale huurwoningen in de wijk Landsheer krijgen vorm, deze woningen komen snel

Lees verder

Wij gaan bouwen!

Goed nieuws! Samen met Ooms Bouw en de Gemeente Schagen heeft ZeemanVastgoed besloten dat er gebouwd gaat worden.Ondanks het feit

Lees verder