Kom naar het inloopuur

In maart ben je elke donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur van harte welkom bij Van de Ridder Makelaars in winkelcentrum ‘Broekerveiling’, Marktplein 77a in Broek op Langedijk. Hier kun je informatie krijgen over de prachtige woningen in Landsheer. De makelaars beantwoorden graag alle vragen en er is een hypotheekadviseur aanwezig om direct vrijblijvend een hypotheekberekening voor jou te maken. Zo weet je precies wat er mogelijk is.

Je kunt de overzichtelijke plattegronden in alle rust bekijken en er is gelegenheid tot het stellen van eventuele vragen. Het is ook mogelijk om die avond een vrijblijvende afspraak in plannen voor de hypotheekberekening. 

Graag tot ziens op donderdagavond!

(Voor iedere bezoeker heeft Van de Ridder Makelaars een klein presentje!)

Laatste nieuws

Inloopuurtje!

Komende zaterdag 9 december, ben je van harte welkom bij Van de Ridder Makelaars in het Winkelcentrum “Broekerveiling” in Broek

Lees verder

Bouwupdate

De bouw van de 31 koopwoningen en 34 sociale huurwoningen in de wijk Landsheer krijgen vorm, deze woningen komen snel

Lees verder

Wij gaan bouwen!

Goed nieuws! Samen met Ooms Bouw en de Gemeente Schagen heeft ZeemanVastgoed besloten dat er gebouwd gaat worden.Ondanks het feit

Lees verder