Eerste bewoners in Landsheer

De afgelopen periode is er weer veel gebeurd in Warmenhuizen rondom plan Landsheer. Inmiddels zijn de eerste bewoners neergestreken in hun Startblock woning, de wijk gaat leven.

  • De laatste woning is verkocht van de 31 woningen die door Trebbe B.V. zullen worden gebouwd.
  • Naast de onherroepelijke omgevingsvergunningen van de Startblock woningen en de 42 woningen van Ooms Bouw is inmiddels ook de vergunning van de 31 woningen afgegeven. Na de inzage periode van 6 weken zal deze zonder bezwaar ook onherroepelijk worden.
  • Woningborg heeft inmiddels de aannemingsovereenkomst van het nieuwe plan van Ooms goedgekeurd, dat houdt in dat de eerste overeenkomsten begin februari kunnen worden getekend. De makelaars gaan deze afspraken binnenkort inplannen. 

Gelukkig is er nog voldoende keus in deze prachtige wijk! Kijk voor de mogelijkheden op Aanbod of bel met Zeeman Makelaars (0229-244688) of Van de Ridder Makelaars (0226-315341). Ze helpen je graag verder.

Wil je weten wat je huidige woning waard is?

Maak een vrijblijvende afspraak met Van de Ridder Makelaars via telefoonnummer 0226-315341. Menno Adema komt dan vrijblijvend bij jou thuis voor een waarde indicatie.

Laatste nieuws

Inloopuurtje!

Komende zaterdag 9 december, ben je van harte welkom bij Van de Ridder Makelaars in het Winkelcentrum “Broekerveiling” in Broek

Lees verder

Bouwupdate

De bouw van de 31 koopwoningen en 34 sociale huurwoningen in de wijk Landsheer krijgen vorm, deze woningen komen snel

Lees verder

Wij gaan bouwen!

Goed nieuws! Samen met Ooms Bouw en de Gemeente Schagen heeft ZeemanVastgoed besloten dat er gebouwd gaat worden.Ondanks het feit

Lees verder