Start verkoop 42 woningen Landsheer

Donderdag 8 december om 15.00 uur start Zeeman Makelaars in samenwerking met Van de Ridders Makelaars digitaal met de verkoop van 42 projectmatige woningen van ZeemanVastgoed in de wijk Landsheer in Warmenhuizen. Het aanbod bestaat uit 1 vrijstaande woning, 10 tweekappers, 16 kwadrantwoningen, 4 patiowoningen en 11 appartementen. De woningen en appartementen worden op traditionele wijze gebouwd door Ooms Bouw uit Scharwoude. De ontwerpen zijn afkomstig van BBHD architecten & ingenieurs uit Alkmaar. Alle woningen worden gebouwd onder Woningborg Garantie.

Verkoopinformatie
Op donderdag 8 december vanaf 15.00 uur staat alle verkoopinformatie zoals de brochure, prijslijst, verkooptekeningen etc. op deze website. Belangstellenden kunnen zich dan definitief inschrijven via het digitaal inschrijfformulier. Inschrijven kan t/m zondag 18 december 23:59 uur. Het toewijzen van de woningen wordt in week 51 (week van 19 december) gedaan door Zeeman Makelaars, met als doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met de woning van hun eerste keuze! Belangstellenden die een woning krijgen toegewezen, worden in diezelfde week door Zeeman Makelaars gebeld. In januari vinden de (digitale) verkoopgesprekken plaats. 

Laatste nieuws

Inloopuurtje!

Komende zaterdag 9 december, ben je van harte welkom bij Van de Ridder Makelaars in het Winkelcentrum “Broekerveiling” in Broek

Lees verder

Bouwupdate

De bouw van de 31 koopwoningen en 34 sociale huurwoningen in de wijk Landsheer krijgen vorm, deze woningen komen snel

Lees verder

Wij gaan bouwen!

Goed nieuws! Samen met Ooms Bouw en de Gemeente Schagen heeft ZeemanVastgoed besloten dat er gebouwd gaat worden.Ondanks het feit

Lees verder