ZeemanVastgoed en Trebbe realiseren 65 woningen in Landsheer Warmenhuizen

Betaalbare woningen voor starters en jonge gezinnen’
Op woensdag 26 oktober jl. ondertekenden Peter Langenberg, directeur bij ZeemanVastgoed en Johan Bombach, directeur bij Trebbe de samenwerkingsovereenkomst voor de realisatie van in totaal 65 woningen in de wijk Landsheer in Warmenhuizen. 34 woningen zijn bestemd voor de sociale verhuur en 31 woningen gaan vrijdag 28 oktober a.s. in verkoop. Met deze woningen geven ZeemanVastgoed en Trebbe invulling aan de vraag naar betaalbare, duurzame woningen.

Peter Langenberg, directeur, bij ZeemanVastgoed: “Door deze samenwerking met Trebbe kunnen we starters en jonge gezinnen een betaalbare woning aanbieden in Landsheer.”

Johan Bombach, directeur bij Trebbe: “Ik ben ontzettend blij met de samenwerking met ZeemanVastgoed. Met de ondertekening van de overeenkomst kunnen we straks aan de slag in Landsheer Warmenhuizen en betaalbare, energiezuinige woningen in een groene leefomgeving toevoegen aan Warmenhuizen.”

Landsheer Warmenhuizen; voor iedere (woon)wens mogelijkheden
Landsheer is de nieuwste wijk van Warmenhuizen en ligt dicht bij het centrum. In Landsheer komen in totaal 153 woningen in zowel de verkoop als de (sociale) huur. Doordat er woningen in veel verschillende types en prijsklassen komen, biedt Landsheer een thuis aan iedereen. De nieuwste fase van Landsheer omvat 65 woningen. 34 woningen zijn bestemd voor de sociale verhuur en 31 koopwoningen. De woningen worden verdeeld over elf blokken en uitgevoerd in drie verschillende types. Architectenbureau BBHD heeft de woningen ontworpen. Verschillende kleuren baksteen gecombineerd met verschillende kleuren dakpannen geven de woningen een warme uitstraling. Op enkele woningen siert een puntgevel met dwarskap. Alle woningen krijgen een eigen achtertuin.

Hoog wooncomfort, betaalbare energielast
De woningen zijn energiezuinig en hebben daarmee een betaalbare energielast voor de bewoners, zonder in te boeten op wooncomfort. Dit wordt bereikt door onder andere hoge isolatiewaarden, HR++ glas en een ventilatiewarmtepomp gecombineerd met eco-radiatoren. Voor de opwekking van elektriciteit worden pv-panelen op het dak geplaatst. Ook gezonde binnenlucht is geborgd doordat er twee CO2-sensoren de binnenlucht continu monitoren en waar nodig de ventilatie bijsturen.

Planning
Met de ondertekening van de overeenkomst is de volgende stap gezet in Landsheer Warmenhuizen. De digitale verkoop van de 31 woningen start vrijdag 28 oktober a.s. en wordt uitgevoerd door Zeeman Makelaars uit Hoorn. Als alles voorspoedig verloopt start de bouw van de 65 woningen in het eerste kwartaal van 2023 en wordt de laatste woning eind 2023 opgeleverd. De sociale huurwoningen worden door woningcorporatie Wooncompagnie in de verhuur gebracht.

Over Zeeman Vastgoed
ZeemanVastgoed is in 1986 ontstaan uit vier voorlopers: regionaal opererende ontwikkelingsbedrijven, welke destijds zijn samengevoegd tot een landelijk opererend professioneel ontwikkelingsbedrijf. ZeemanVastgoed is in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgrote speler in de markt. Het bedrijf profileert zich vooral als woningontwikkelaar en is gevestigd in Hoorn.

Over Trebbe
Trebbe ontwikkelt en bouwt duurzame, gezonde leefomgevingen. Door verandering te zien als constante factor heeft ons familiebedrijf al sinds 1911 bestaansrecht. In Trebbe vind je een betrouwbare kennispartner die gaat voor langdurige samenwerkingsverbanden.

Laatste nieuws

Inloopuurtje!

Komende zaterdag 9 december, ben je van harte welkom bij Van de Ridder Makelaars in het Winkelcentrum “Broekerveiling” in Broek

Lees verder

Bouwupdate

De bouw van de 31 koopwoningen en 34 sociale huurwoningen in de wijk Landsheer krijgen vorm, deze woningen komen snel

Lees verder

Wij gaan bouwen!

Goed nieuws! Samen met Ooms Bouw en de Gemeente Schagen heeft ZeemanVastgoed besloten dat er gebouwd gaat worden.Ondanks het feit

Lees verder