Volgende fase in aantocht

Na de verkoop van de 28 zogenaamde Startblock woningen is nu de volgende fase aan de beurt.
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het verkoop klaar maken van maar liefst 73 woningen.
Dit nieuwe plan bestaat uit een vrijstaande woning, twee-onder-een-kapwoningen, midden- en hoekwoningen, gelijkvloerse patiowoningen, kwadrantwoningen en een kleinschalig appartementengebouw. Veel mogelijkheden voor een nieuw (t)huis! 

Planning

Zoals het er nu naar uitziet zullen we eind oktober alle tekeningen, prijzen en magazines klaar hebben, zodat we kunnen starten met de digitale verkoop. Als eerste komen de rijwoningen aan de beurt, nog voor het eind van dit jaar kun jij dus een energiezuinige, spiksplinternieuwe midden of hoekwoning kopen. Vrijwel gelijk gaan de overige woningen in verkoop. Op dit moment is er nog geen verkoopinformatie beschikbaar, meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gebracht van de definitieve datum van de start van de digitale verkoop.

Laatste nieuws

Inloopuurtje!

Komende zaterdag 9 december, ben je van harte welkom bij Van de Ridder Makelaars in het Winkelcentrum “Broekerveiling” in Broek

Lees verder

Bouwupdate

De bouw van de 31 koopwoningen en 34 sociale huurwoningen in de wijk Landsheer krijgen vorm, deze woningen komen snel

Lees verder

Wij gaan bouwen!

Goed nieuws! Samen met Ooms Bouw en de Gemeente Schagen heeft ZeemanVastgoed besloten dat er gebouwd gaat worden.Ondanks het feit

Lees verder