DUKAAT (VERKOCHT)

Op deze ruime kavel naast een groenstrook is dit de enige vrijstaande koopwoning van Landsheer. Met robuuste bouwstijl, veel licht en inhoud. Een plaatje!

Ramen tot aan de grond, fraai metselwerk, zij-entree onder een luifel, strakke puntgevel. Het zijn de details die het doen. Hoewel de inhoud bepaald geen kleinigheid is, evenals de royale kavel waarop deze woning staat. Met de achtertuin op het noordwesten, de vrije zijstrook én de voortuin kun je rondom genieten van het buitenleven.

Begane grond
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de living. Ruimte en licht zijn de eerste pluspunten die hier opvallen. Bovendien is de woning hier voorzien van openslaande tuindeuren. De tuin langs je huis, grenzend aan openbaar groen, is een heerlijke plek op het zuidwesten.

De achterzijde is gereserveerd voor je gedroomde woonkeuken. Bijzonder is het overhoekse kozijn boven het aanrecht. Tussen de keuken en de garage vind je een praktische bijkeuken.

Uitbouwen
Wil je meer ruimte aan de achterzijde? Deze woning is op meerdere manieren uit te bouwen. Je krijgt dan openslaande deuren naar de achtertuin én de mogelijkheid om de keuken en de woonkamer om te draaien. Uiteraard kun je ook de garage aan de achterzijde verlengen.

1e verdieping
Op de eerste verdieping leidt de lichte overloop naar drie grote slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Twee slaapkamers zijn voorzien van een Frans balkon met glazen borstwering. De master bedroom aan de achterzijde heeft bovendien een inloopkast.

2e verdieping
Op de tweede verdieping vind je een grote ruimte die je volledig naar wens kunt inrichten. Vierde slaapkamer, kantoor- of hobbyruimte, dakkapel: het kan allemaal. De technische installaties zijn alvast voor je weggewerkt in een afgesloten ruimte.

Plattegronden