Wonen in Landsheer? Zo werkt het!

  • Om je aan te melden als kandidaat, dien je eerst een account aan te maken (zie formulier onderaan deze pagina).
  • Na het aanmaken van een account kun je het inschrijfformulier invullen. Zorg ervoor dat je het digitale formulier volledig invult en voorziet van een handtekening.
  • Na het versturen van het inschrijfformulier ontvang je een ontvangstbevestiging, dat je gegevens op de lijst zijn geplaatst.
  • Indien de woning van jouw voorkeur nog beschikbaar is, word je telefonisch benaderd. Is de woning onder optie, dan komen je gegevens automatisch op de reservelijst.
  • Mocht je er niet uitkomen, of nog vragen hebben dan mag je ons natuurlijk altijd even bellen (0229-244688)
  • Let op dat er voor deze woningen een zelfbewoningsplicht geldt. “De inschrijver verplicht zich, bij acceptatie van de toegewezen woning, deze uitsluitend te zullen gebruiken om die zelf te bewonen en die niet binnen de periode ingaande op het moment van aankoop tot en met drie jaar na voltooiing van de woning, aan derden te zullen doorverkopen c.q. te verhuren, zulks onder verbeurte van een boete van 15% van de betaalde koopsom (vrij op naam prijs) behoudens ontheffing van de gemeente Schagen”


Hoe kom ik beslagen ten ijs?

  • Natuurlijk bekijk je alle informatie goed op de website alvorens je inschrijft. Daarnaast heb je de financiële mogelijkheden op voorhand al gecheckt.
  • Wil je alvast weten of het financieel haalbaar is? Er kan vaak meer dan je denkt. Neem dan contact op met de adviseurs van Huis&Hypotheek (0229-233 133). Zij maken graag vrijblijvend een advies afspraak op maat! Zo weet je precies wat er voor jou mogelijk is.

Nog geen account? Vul de onderstaande gegevens in. 

Laatste nieuws

Fijne Feestdagen!

Het team van Zeeman Makelaars wenst jou fijne feestdagen!🥂 Wij zijn gesloten van 25 december 2023 t/m 7 januari 2024🎅Voor dringende zaken kun je ons

Inloopuurtje!

Komende zaterdag 9 december, ben je van harte welkom bij Van de Ridder Makelaars in het Winkelcentrum “Broekerveiling” in Broek op Langedijk. Tussen 11.00 en

Bouwupdate

De bouw van de 31 koopwoningen en 34 sociale huurwoningen in de wijk Landsheer krijgen vorm, deze woningen komen snel tot stand doordat er deels