Een extra aantrekkelijke rente met een biobased woning van Startblock

Met een hypotheek van Triodos Bank  

Een huis kopen is een grote financiële beslissing. Dan is het fijn om te weten dat je met deze beslissing ook een positieve bijdrage aan de wereld kunt leveren. Een hypotheek bij Triodos Bank is meer dan alleen een lening. Triodos Bank koppelde als eerste bank het rentetarief aan het energielabel van de woning. Vanaf mei 2022 nemen we ook het materiaalgebruik van je woning mee. Want als je woning gebouwd is met biobased materialen, ontvang je een nog gunstigere rente. De woningen van Startblock komen hiervoor in aanmerking. 

 

De voordelen op een rij 

  • Hoe duurzamer je woning, hoe lager de rente
  • Alleen bij Triodos Bank: Extra korting op een Startblock woning gebouwd met biobased materialen
  • Gunstige rente wanneer je met Nationale Hypotheek Garantie leent


Duurzame woning? Extra lage rente
 

We willen iedereen stimuleren om zuinig met energie om te gaan en zo duurzaam mogelijk te wonen. Daarom hebben we de rente van onze hypotheek gekoppeld aan het energielabel van je woning. Hoe groener het label, hoe lager de rente die je betaalt.  

 

Biobased woningen  in Warmenhuizen  

De 28 houten woningen die ontwikkeld zijn door Startblock in Warmenhuizen hebben een woonoppervlakte van 50 vierkante meter en zijn speciaal voor starters. De woningen zijn circulair, energiezuinig en gebouwd met biobased materialen. Dat belonen wij met een extra korting op de rente.  

 

Extra zekerheid en korting met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) 

Is je hypotheek niet hoger dan € 355.000 dan kun je je hypotheek afsluiten met NHG. Dit geeft je extra zekerheid als je je hypotheek niet meer kunt betalen. En je ontvangt extra korting op de rente. Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Onze hypotheekadviseur vertelt je er graag meer over.   

 

Prettig voor later: automatische rentedaling   
Als starter moet je vaak bijna het hele aankoopbedrag van je huis lenen. Je betaalt dan vaak een opslag op de rente, als het bedrag dat je leent bijna net zo hoog is als de waarde van je woning. De opslag daalt wanneer je bijvoorbeeld aflost. Bij een Triodos Hypotheek daalt de opslag automatisch als je aflost, en daarmee ook de rente. Dit heet looptijdrente. Hiervoor hoef je zelf niets te doen.  

 

Kosteloos en vrijblijvend gesprek met een adviseur 
Voordat je een huis koopt kan het fijn zijn om een hypotheekadviseur te speken. Hij of zij kan je meer vertellen over wat er komt kijken bij het afsluiten van een hypotheek en wat de mogelijkheden voor jou zijn. Of misschien wil je gewoon iets meer weten over Triodos Bank. Een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek is zo gemaakt en kan gewoon via de telefoon. Triodos is elke dag bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 030 6942500.  Mailen kan ook naar hypotheken@triodos.nl. Of neem contact op met de adviseurs van Huis & Hypotheek in Hoorn op telefoonnummer 0229-285151. Zij weten van de hoed en de rand en maken graag vrijblijvend een advies afspraak op maat! Zo weet je precies wat er voor jou mogelijk is. Dit kan overigens ook digitaal vanachter je eigen laptop, makkelijker kan haast niet! 


Over Triodos Bank
 

Triodos Bank is opgericht vanuit de overtuiging dat geld positieve veranderkracht heeft. We laten het geld van onze klanten werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Met onze hypotheken willen we de woningmarkt verduurzamen én toegankelijker maken voor iedereen.  

Laatste nieuws

Zomervakantie

We zijn deze week nog bereikbaar. Ons kantoor is gesloten 29 juli tot en met 14 augustus a.s.Voor dringende zaken kun je ons mailen via

Kijkje in de Startblock woning

De Startblock woningen voor plan Warmenhuizen zijn op dit moment in productie . Er wordt volop gewerkt om deze per woning ter realiseren. Het team