Een extra aantrekkelijke rente met een biobased woning van Startblock

Met een hypotheek van Triodos Bank  

Een huis kopen is een grote financiële beslissing. Dan is het fijn om te weten dat je met deze beslissing ook een positieve bijdrage aan de wereld kunt leveren. Een hypotheek bij Triodos Bank is meer dan alleen een lening. Triodos Bank koppelde als eerste bank het rentetarief aan het energielabel van de woning. Vanaf mei 2022 nemen we ook het materiaalgebruik van je woning mee. Want als je woning gebouwd is met biobased materialen, ontvang je een nog gunstigere rente. De woningen van Startblock komen hiervoor in aanmerking. 

 

De voordelen op een rij 

  • Hoe duurzamer je woning, hoe lager de rente
  • Alleen bij Triodos Bank: Extra korting op een Startblock woning gebouwd met biobased materialen


Duurzame woning? Extra lage rente
 

We willen iedereen stimuleren om zuinig met energie om te gaan en zo duurzaam mogelijk te wonen. Daarom hebben we de rente van onze hypotheek gekoppeld aan het energielabel van je woning. Hoe groener het label, hoe lager de rente die je betaalt.  

 

Biobased woningen in Warmenhuizen  

De 28 houten woningen die ontwikkeld zijn door Startblock in Warmenhuizen hebben een woonoppervlakte van 50 vierkante meter en zijn speciaal voor starters. De woningen zijn circulair, energiezuinig en gebouwd met biobased materialen. Dat belonen wij met een extra korting op de rente.  

 

Prettig voor later: automatische rentedaling   

Als starter moet je vaak bijna het hele aankoopbedrag van je huis lenen. Je betaalt dan vaak een opslag op de rente, als het bedrag dat je leent bijna net zo hoog is als de waarde van je woning. De opslag daalt wanneer je bijvoorbeeld aflost. Bij een Triodos Hypotheek daalt de opslag automatisch als je aflost, en daarmee ook de rente. Dit heet looptijdrente. Hiervoor hoef je zelf niets te doen.  

Kosteloos en vrijblijvend gesprek met een adviseur 

Voordat je een huis koopt kan het fijn zijn om een hypotheekadviseur te speken. Hij of zij kan je meer vertellen over wat er komt kijken bij het afsluiten van een hypotheek en wat de mogelijkheden voor jou zijn. Of misschien wil je gewoon iets meer weten over Triodos Bank. Een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek is zo gemaakt en kan gewoon via de telefoon. Triodos is elke dag bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 030 6942500.  Mailen kan ook naar hypotheken@triodos.nl. Of neem contact op met de adviseurs van Huis & Hypotheek in Hoorn op telefoonnummer 0229-285151. Zij weten van de hoed en de rand en maken graag vrijblijvend een advies afspraak op maat! Zo weet je precies wat er voor jou mogelijk is. Dit kan overigens ook digitaal vanachter je eigen laptop, makkelijker kan haast niet! 

Over Triodos Bank 

Triodos Bank is opgericht vanuit de overtuiging dat geld positieve veranderkracht heeft. We laten het geld van onze klanten werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Met onze hypotheken willen we de woningmarkt verduurzamen én toegankelijker maken voor iedereen.  

Laatste nieuws

Fijne Feestdagen!

Het team van Zeeman Makelaars wenst jou fijne feestdagen!🥂 Wij zijn gesloten van 25 december 2023 t/m 7 januari 2024🎅Voor dringende zaken kun je ons

Inloopuurtje!

Komende zaterdag 9 december, ben je van harte welkom bij Van de Ridder Makelaars in het Winkelcentrum “Broekerveiling” in Broek op Langedijk. Tussen 11.00 en

Bouwupdate

De bouw van de 31 koopwoningen en 34 sociale huurwoningen in de wijk Landsheer krijgen vorm, deze woningen komen snel tot stand doordat er deels