PENNING (TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING)

In deze fase van Landsheer worden 10 geweldige twee-onder-een-kapwoningen met zeer ruime berging gebouwd. Type Daalder (4 stuks) heeft een langskap, type Penning (6 stuks) een dwarskap. Van buiten totaal verschillend, van binnen grotendeels identiek!

Een stoere bouwstijl met horizontaal en verticaal metselwerk in een grijze kleurmelange. De wezenlijke verschillen vind je in de raamverdeling en in de zolderverdieping. De indeling van de begane grond en de eerste verdieping is exact hetzelfde.

Begane grond

Via de zij-entree met luifel betreed je de woning. Hier vind je het toilet, de deur naar de woonkamer én de binnendoor toegang tot de berging. Doordat de hal in het midden van de woning staat, benut je voor en achter de volledige breedte van de woning.

De lichte, ruime keuken aan de achterzijde is hetzelfde, inclusief de tuindeuren. Hier heb je bovendien aantrekkelijke uitbreidingsopties. Zo creëer je niet alleen extra ruimte, maar kun je ook de keuken en de woonkamer omwisselen. Ook de garage is aan de achterzijde te verlengen.

1e verdieping
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De master bedroom aan de voorzijde beslaat de gehele woningbreedte.

2e verdieping
De tweede verdieping biedt een fraaie ruimte die helemaal naar wens is in te richten. Vierde slaapkamer, kantoor- of hobbyruimte, dakkapel: het kan allemaal. De installaties zijn al weggewerkt in de afgetimmerde techniekruimte.

Tuin
Alle woningen hebben een heerlijke achtertuin. Bij de zes meest noordelijk gelegen tweekappers liggen deze bovendien aan het water. Je komt achterom langs de berging. Voor het huis heb je de luxe van twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Plattegronden