Blok A
Blok B/C
Blok D
Previous slide
Next slide

STARTBLOCK (VERKOCHT)

Indeling woning

Alle woningen zijn vijf meter breed en vier meter diep. Op de begane grond vind je de entree evenals hal, de meterkast, een woonkeuken en een trapkast/berging. In de ruime trapkast is het mogelijk om een wasmachine te plaatsen. Door de grote raampartijen op de begane grond straalt de woning licht en warmte uit. De hoekwoningen hebben tevens een raam in de zijgevel.

Via de trap van vurenhout kom je op de eerste verdieping. Daar tref je de overloop, het moderne toilet en de ruime woonkamer die je naar eigen wens kunt inrichten.

Op de tweede verdieping vind je de overloop, een grote slaapkamer en een keurige badkamer met douche en wastafelmeubel. Een luik in het plafond geeft toegang tot extra opbergruimte in het dak. Optioneel biedt een vlizotrap toegang. De woningen worden aan elkaar gebouwd (rug-aan-rug) waardoor er geen achtertuin op het eigen terrein is. In de wijk zijn diverse groen- en bloeistroken waar je van kunt genieten. In je eigen voortuin is ruimte voor het plaatsen van een zitje om te genieten van het zonnetje.

Berging

Iedere woning beschikt over een buitenberging. Handig voor het stallen van je fiets.  

Afwerkingen

Wonen in een StartBlock woning, betekent: compact wonen met klasse. Buitenom worden kunststof kozijnen geplaatst (onderhoudsvriendelijk), alle wanden en plafonds worden hout blank gelakt (uitzondering doucheruimte). De vloer in de douche is een composiet douchebak, de wanden van de doucheruimte zijn op volledige hoogte afgewerkt met hardglas. In het toilet worden de wanden tot circa 1 meter hoogte vanaf de vloer afgewerkt met hardglas en zijn daarmee bijzonder netjes.

Productie
Alle woningen zijn inmiddels geplaatst op locatie en worden gereed gemaakt voor de oplevering naar de gelukkige kopers. Bekijk hier de beelden. 

Plattegrond

Interieur