DUIT en FLORIJN (VERKOCHT)

Ben je op zoek naar een moderne, gelijkvloerse bungalow? In deze geschakelde patiowoningen vind je alles op de begane grond. Inclusief uitzicht op landerijen!

Deze patiowoningen herbergen twee typen woningen. Type Florijn heeft de langwerpige plattegrond en het zadeldak, type Duit heeft de vierkante plattegrond en het schuine lessenaarsdak.

Extra hoge living
Alle vier de woningen hebben twee slaapkamers en een badkamer met optie voor een en-suite badkamer. De livings bieden veel indelingsvrijheid en een open keuken. Openslaande tuindeuren geven extra sfeer en bieden toegang tot de achtertuin, die gunstig op het zuidwesten is gericht. Maar het meest opvallende is de extra hoogte in de woonkamer.

Verschillen
Zijn er – naast de plattegrond – ook wezenlijke verschillen tussen beide woningtypen? Zeker! Bij type Duit heb je vanuit de eetkamer prachtig uitzicht over de landerijen. De Florijn heeft bovendien een opbergvliering onder de nok.

Ontwerp met karakter
De architectuur is geïnspireerd op de schuur uit vervlogen tijden. De gevels zijn bekleed met planken van hoogwaardig, verduurzaamd hout. Ze geven de blokken een stoere uitstraling, mede door de mooie veroudering van dit natuurlijke materiaal. Het zadeldak van de Florijn is bedekt met bijpassende pannen, terwijl type Duit een groen, isolerend sedumdak heeft. Een fraaie combi.

Tuin
De achtertuinen hebben een intiem karakter, mede door de berging die beschutting geeft. Er staat een nette afscheiding tussen uw tuin en de parkeerplek. Type Duit kan één auto kwijt op eigen terrein, type Florijn twee. Aan de voorzijde van de woning heb je weids uitzicht over het boerenland. Hier kun je de zon zien opkomen. Genieten!

Plattegrond